ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-21:00

EMAIL

info@you-site.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

6936485636

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Home 9 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπηρεσίες

Έχουμε την τεχνογνωσία ώστε να δημιουργούμε  ολοκληρωμένες online επιχειρήσεις φέρνοντας σας εγγυημένα αποτελέσματα.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Δεν αρκεί απλώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, αλλά θα πρέπει να είναι αποτελεσματικός, λειτουργικός, αξιόπιστος και όμορφος.

Κατασκευή e-shop

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να είναι αποτελεσματικό, λειτουργικό, αξιόπιστο και όμορφο για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες της επιχείρηση σας.

Φωτογραφίσεις

Η επαγγελματική φωτογράφιση αποτελεί μια από τις σημαντικότερες υπηρεσίες για μια επιχείρηση. Στην εποχή μας, η εικόνα παίζει καθοριστικό ρόλο.

Δημιουργία Web - Logo

Το Logo μιας επιχείρησης αποτελεί από τα σημαντικότερα κομμάτια της εταιρικής επικοινωνίας διότι θα χρησιμοποιηθεί στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας και της επαγγελματικής κάρτας.

Web Hosting

Αναλαμβάνουμε την φιλοξενία της ιστοσελίδα σας ( web hosting) και την διαχείριση του domain name σε σύγχρονους servers στην Ελλάδα ή στην Γερμανία.

Συντήρηση CMS

Αναλαμβάνουμε τις διαδικασίες όλων των απαραίτητων πρακτικών ασφαλείας καθώς και τη συνεχή ενημέρωση της ιστοσελίδας σας και των επεκτάσεων της για να παραμείνει ασφαλής.

Είπαν για εμάς

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος για την άψογη συνεργασία μας! Σε κάθε ιδέα μου ανταποκρίθηκε άμεσα και υλοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πολύ οικονομικά!

Άριστη Συνεργασία

Το you-site αποτελεί πλέον έναν αξιόπιστο συνεργάτης της georgiadis furs, η αποτελεσματικότητα, η αξιοπιστία και η ασφάλεια τους, μας έκανε να αισθανόμαστε ασφάλεια σε οτιδήποτε προκύψει

Άριστη εξυπηρέτηση

Επιπρόσθετες Υπηρεσίες

Στόχος μας αποτελεί η συνεπής παρουσία μας απέναντι στις ανάγκες των πελατών και η αμέριστη στήριξη μας σε αυτές που θα προκύψουν από την εξέλιξη των υπηρεσιών μας!!

WORDPRESS

DIVI

ELEMENTOR

Ασφαλεια cms

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ενημερωση CMS