ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-21:00

EMAIL

info@you-site.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

6936485636

από | Ιαν 6, 2022

Τι είναι το Google Ads

Reading Progress:

Η πιο διαδεδομένη υπηρεσία online διαφήμισης είναι το Google Ads. Ανήκει στην κατηγορία των διαφημίσεων pay-per-click που σημαίνει ότι πληρώνεις μόνο όταν γίνει κλικ στη διαφήμισή σου.

Το Google AdWords είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία διαφήμισης που λειτουργεί εν είδει δημοπρασίας για την προβολή μίας διαφήμισης σε ένα μικρό μέρος του επισκεπτόμενου ιστότοπου. Το διαφημιστικό μήνυμα πρέπει να οδηγεί σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες που ορίζουν οι διαφημιζόμενοι και εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google Search για συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά.

Οι ιστοσελίδες του Google και οι συνεργαζόμενες με το Google ιστοσελίδες είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να να επιλέγουν και να προβάλλουν κατάλληλα τα διαφημιστικά μηνύματα. Το Google προσφέρει επίσης στοχευμένη προς ιστοσελίδες διαφήμιση κειμένου, banner, εμπλουτισμένες διαφημίσεις και άλλα. Το πρόγραμμα AdWords καλύπτεται από τοπικά, εθνικά και διεθνή δίκτυα προβολής.

Οι διαφημιστές χρεώνονται όταν οι χρήστες του διαδικτύου οδηγούνται επιτυχώς (κάνουν click) στις ιστοσελίδες των διαφημιζομένων μέσω των μηνυμάτων και οι συνεργαζόμενες ιστοσελίδες εισπράττουν ένα τμήμα του εισοδήματος που παράγεται. (Το Ads έχει εξελιχθεί στη βασική πηγή εσόδων της Google. Τα συνολικά διαφημιστικά έσοδα ανήλθαν στα 43,7 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2012.) Το ποσό που χρεώνεται ο διαφημιζόμενος καθορίζεται με βάση τον αριθμό των χρηστών που επιλέγουν την διαφήμιση (PPC – Pay Per Click), δηλαδή το κόστος ανά 100 κλικ (CPC), το κόστος ανά αγορά (CPA – Cost Per Acquisition) και το κόστος ανά 1000 προβολές (CPM). Η μίνιμουμ χρέωση ανά 1000 προβολές για τη συμμετοχή σε μια δημοπρασία είναι 25 cent. Δεν υπάρχει μίνιμουμ χρέωση αν κλικ (CPC). Το Google, επίσης, παρέχει μια λίστα σχετικών ιστοσελίδων για να διαλέξει ο διαφημιζόμενος και η χρέωση γίνεται με βάση τον αριθμό προβολών (CPI) ή των κλικ (CPC).

you-site

Πρόσφατα Άρθρα

Web Hosting

Web Hosting

Αναλαμβάνουμε την φιλοξενία της ιστοσελίδα σας ( web hosting) και την διαχείριση του domain name σε σύγχρονους servers στην Ελλάδα ή στην...

Διαβάστε Περισσότερα