ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-21:00

EMAIL

info@you-site.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

6936485636

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Πληροφορίες Project

CMS :

WordPress

Builder :

Template

Χρόνος :

12 ημέρες

Κόστος :

Σελίδα :

Πληροφορίες

Δεν αρκεί απλώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, αλλά θα πρέπει να είναι αποτελεσματικός, λειτουργικός, αξιόπιστος και όμορφος για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες της επιχείρηση ή του επαγγελματικού σας κλάδου για να διεκδικήσετε τον διαδικτυακό χώρο και να τον αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής και του τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.  

Έχει εκπληκτικές δυνατότητες και εργαλεία καλής ποιότητας για να τα χρησιμοποιούν με όποιον τρόπο θέλουν.

Είναι κομψό, ευέλικτο, οπτικά ελκυστικό και μοντέρνο για να εντυπωσιάζει τους επισκέπτες με την πρώτη ματιά και είναι φιλικό προς το χρήστη καθώς και ελαφρύ για την γρήγορη φόρτωσή του.

Μπορούν  να γράψουν στο blog σχετικά με αυτά που προσφέρουν, υπάρχει animation κίνιση σε κάθε σελίδα, photo Gallery, φόρμα επικοινωνίας κ.α