ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-21:00

EMAIL

info@you-site.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

6936485636

GEORGIADIS FURS

Πληροφορίες Project

CMS :

WordPress

Builder :

Template

Χρόνος :

12 ημέρες

Κόστος :

Σελίδα :

Πληροφορίες

Δεν αρκεί απλώς να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά θα πρέπει να είναι αποτελεσματικό, λειτουργικό, αξιόπιστο και όμορφο για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες της επιχείρηση σας, να διεκδικήσετε τον διαδικτυακό σας χώρο και να τον αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Το συγκεκριμένο project είναι έξυπνα σχεδιασμένο, εντυπωσιακά ελκυστικό που καταφέρνει να κάνει τον ιστότοπό  μοναδικό, να τραβήξει τη προσοχή του επισκέπτη και να τον ξεχωρίσει. Οι πολλές επιλογές σελιδοποίησης και η ομορφιά του θα κάνει το κοινό  να παραμείνει περισσότερο στην ιστοσελίδα σας για να εξερευνήσει τα προϊόντα σας.

Τα θέματα παρέχουν μια ποικιλία διατάξεων για να αλλάξει η τοποθέτηση των στοιχείων του ηλεκτρονικού  καταστήματος σύμφωνα με την επιθυμία , έχουν απίστευτα χαρακτηριστικά όπως testimotionals, contact form, google maps, responsive desigh κ.α. Τέλος είναι δημιουργημένα με κώδικα που έχει βελτιστοποιηθεί για να εξασφαλίζει την ταχύτερη και πιο ικανοποιητική εμπειρία περιήγησης για τους επισκέπτες και τους πελάτες φορτώνοντας τις σελίδες σε ελάχιστα κλάσματα δευτερολέπτου.