ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-21:00

EMAIL

info@you-site.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

6936485636

από | Ιαν 6, 2022

Ποια βήματα ακολουθείτε για την κατασκευή μιας Ιστοσελίδας/e-shop;

Reading Progress:

Η κατασκευή ιστοσελίδας και η παράδοση της δημιουργείτε μέσα από 5 βήματα:

1) Το πρώτο βήμα αφορά την γνωριμία μας και κατόπιν συνομιλίας γίνονται κατανοητοί οι στόχοι και οι απαιτήσεις σας ώστε να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο κάθε είδους πληροφορίας που θα μας παρέχετε.

2) Το βήμα δεύτερο αφορά την συγκέντρωση υλικού, όπου μου αποστέλλετε τα πολυμέσα ( φωτογραφίες, βίντεο κτλ) και τα κείμενα που επιθυμείτε να τοποθετηθούν στον ιστότοπό σας ( ή φροντίζω εγώ για αυτά), έπειτα τα οργανώνω για να είναι πιο εύκολα διαχωρίσιμα και τα αποθηκεύω  ώστε είναι έτοιμα προς επεξεργασία.

3) Το βήμα τρίτο αφορά την σχεδίαση της ιστοσελίδας, όπου σε συνεργασία μαζί σας  επιλέγουμε τα κατάλληλα χρώματα, τον φόντο, τις γραμματοσειρές που ταιριάζουν στον ιστότοπό σας για να υπάρχει αρμονία και τοποθετούνται τα κείμενα και οι φωτογραφίες.

4) Το τέταρτο βήμα αφορά τον σχολαστικό και λεπτομερή έλεγχο της δομής της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος και την βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας του μέσα από εξειδικευμένες εργασίες, για παράδειγμα ελέγχουμε την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδα σας, την δημιουργία site maps για σωστή ευρετηρίαση στις μηχανές αναζήτησης,  εγκατάσταση Yoast Seo ή rank math για υψηλή κατάταξη σε μηχανές αναζήτησης των άρθρων σας κτλ.

5) Το πέμπτο και τελευταίο βήμα αφορά την παρουσίαση της ιστοσελίδας και την αρχή της εκπαίδευση σας για να μπορείτε να την διαχειρίζεστε και εσείς χωρίς περιττά μελλοντικά έξοδα, όπως την τοποθέτηση νέων προϊόντων στο e-shop σας.

you-site

Πρόσφατα Άρθρα

Web Hosting

Web Hosting

Αναλαμβάνουμε την φιλοξενία της ιστοσελίδα σας ( web hosting) και την διαχείριση του domain name σε σύγχρονους servers στην Ελλάδα ή στην...

Διαβάστε Περισσότερα