ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-21:00

EMAIL

info@you-site.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

6936485636

από | Ιούλ 13, 2023

Κατασκευή eshop

Reading Progress:

Δεν αρκεί απλώς να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά θα πρέπει να είναι αποτελεσματικό, λειτουργικό, αξιόπιστο και όμορφο για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες της επιχείρηση σας, να διεκδικήσετε τον διαδικτυακό σας χώρο και να τον αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Τα κύρια εργαλεία που χρησιμοποιούμε είναι οι γλώσσες προγραμματισμού php σε βάση δεδομένων MySQL. Σε αυτά προστίθενται οι γνωστές τεχνολογίες HTML-CSS και JavaScript ( Ajax, jQuery κτλ ).

Όσο αφορά τα CMS αυτά που εργαζόμαστε κυρίως είναι το WordPress, ( χωρίς να αποτελεί μοναδική επιλογή κατασκευής ιστοσελίδων )  σε περίπτωση που κάποιος πελάτης επιθυμεί να δημιουργηθεί η επιχείρηση του με κάποιο άλλο CMS π.χ Drubal, Joomla τα αναλαμβάνουμε επίσης.

Είμαστε διαθέσιμοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση – απορία έχετε και είμαστε βέβαιοι ότι μαζί θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πρόσφατα Άρθρα

Web Hosting

Web Hosting

Αναλαμβάνουμε την φιλοξενία της ιστοσελίδα σας ( web hosting) και την διαχείριση του domain name σε σύγχρονους servers στην Ελλάδα ή στην...

Διαβάστε Περισσότερα