ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-21:00

EMAIL

info@you-site.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

6936485636

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Home 9 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Είμαστε διαθέσιμοι να σας απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση – απορία έχετε και είμαστε βέβαιοι ότι μαζί θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Τ.Κ 52100

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

(+30) 6936485636

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και το κόστος, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

YOU-SITE

Έχετε απορίες ; Στείλτε μας email ή καλέστε μας

(+30) 6936485636

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 9:00 – 21:00

2 + 3 =

ΦΙΛΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

01 Κατασκευή ιστοσελίδας με μηδενικό ρίσκο γίνεται;

Αντιλαμβανόμενοι το άγχος που μπορεί να έχετε στο κομμάτι της εμφάνιση και της λειτουργικότητα της ιστοσελίδας, στο you-site θέλουμε να νιώθετε άλλα και να είστε ασφαλής!!

Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε έτοιμα project στα οποία εκ των προτέρων θα έχετε ξεκάθαρη εικόνα της αισθητικής του site σας.

Επίσης σας διαβεβαιώνουμε ότι η παράδοση του ηλεκτρονικού σας ιστότοπου και η ολοκλήρωση πληρωμής του γίνεται εφόσον πληρεί όλες τις προϋποθέσεις στις οποίες μας ζητήσατε και με τον έλεγχο σας.

02. Οι Ιστοσελίδες είναι έτοιμες κατασκευασμένες ή θα έχω έξτρα χρεώσεις;

Οι Ιστοσελίδες/e-shops που σας προτείνουμε είναι έτοιμες, με το «κλειδί στο χέρι» και χωρίς έξτρα χρεώσεις, όπου αναλαμβάνουμε να προσθέσουμε όλα τα κείμενα σας, τις φωτογραφίες σας ή τα προϊόντα σας μέσω αρχείου xml κτλ.

Η προσφορά μας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, responsive σχεδιασμό, slider και gallery φωτογραφιών, σύνδεση με όλα τα social media, την αρχική σας εκπαίδευση για την χρήση της κ.α.

03. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός σωστού και αποτελεσματικού λογοτύπου;

Ο σχεδιασμός λογότυπου αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διαδικασίας για κάθε επιχείρηση, πολλές ιστοσελίδες κατασκευάζονται γύρω από αυτό και πρέπει να είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτυπώνει πλήρως το ύφος, τον χαρακτήρα, την στρατηγική και την φιλοσοφία της επιχείρησης.

Επίσης πρέπει να είναι μοναδικό και εύκολο στο να το θυμάται κάποιος και ταυτόχρονα σύγχρονο και να περνά τα μηνύματα της εταιρείας στον καταναλωτή.

04. Τι είναι το SEO;

Αρχικά, ο όρος SEO προκύπτει από τα αρχικά της φράσης Search Engine Optimization. Στα ελληνικά η μετάφρασή του ακούει στον όρο «Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης». Πρόκειται για ένα σύνολο κανόνων που βελτιώνουν την ιστοσελίδα σας ώστε να ανέβει στην κορυφή των κατατάξεων στα αποτελέσματα της Google και των υπολοίπων μηχανών αναζήτησης.