ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-21:00

EMAIL

info@you-site.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

6936485636

από | Ιούλ 13, 2023

Δημιουργία Web Logo

Reading Progress:

Το λογότυπο μιας επιχείρησης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της εταιρικής επικοινωνίας διότι αφενός θα χρησιμοποιηθεί στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας, της επαγγελματικής κάρτας κτλ, αφετέρου θα γίνει σύμβολο αναγνώρισης από τους πελάτες και τους συνεργάτες σας.

Τα στοιχεία του design που θα χρησιμοποιηθούν στο λογότυπο ( όπως τα χρώματα, το σχέδιο κτλ ) πρέπει να είναι πρωτότυπα και ιδιαίτερα αφού ο συμβολισμός αυτών παραπέμπει σε μηνύματα που συμβαδίζουν με την φιλοσοφία της επιχείρησης και θα πρέπει να είναι μοναδικά και αξιομνημόνευτα.

Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας και χρησιμοποιώντας το προγράμματα όπως το inkscape σχεδιάζουμε και υλοποιούμε Web Logo Vector που θα εντυπωσιάσει τους πελάτες και τους συνεργάτες σας από την πρώτη στιγμή. Επίσης έχουμε την δυνατότητα να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες σας διορθώνοντας κάθε είδους ατέλειας όπως σε size, quality, backround, σκίαση, εφέ κτλ χρησιμοποιώντας προγράμματα όπως το photoshop και gimp.

Είμαστε διαθέσιμοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση – απορία έχετε και είμαστε βέβαιοι ότι μαζί θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πρόσφατα Άρθρα

Web Hosting

Web Hosting

Αναλαμβάνουμε την φιλοξενία της ιστοσελίδα σας ( web hosting) και την διαχείριση του domain name σε σύγχρονους servers στην Ελλάδα ή στην...

Διαβάστε Περισσότερα